2009-07-07 15:28:45• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

A Szatmár.ro-n ezután minden kedden jelentkezünk programajánlóval, hogy időben felkészülhessetek a hétvégére. Ajánlónkat többször is érdemes megtekinteni, ugyanis rendszeresen frissítjük újabb információkkal.

Június 7-én, kedd este a MusiC'at Pubban tovább folytatódik a Szatmár.ro és a Macska közös karaoke-maratonja. Ezúttal 12-en szállnak versenybe az értékes nyereményekért.

A Híd Egyesület július 9 és 13 között Kökényesden, a horgásztó mellett szervez ifjúsági tábort, a Kárpát-medence magyar fiataljainak. A napközbeni tartalmas programok mellett a fiatalok a Beatrice, Ossian, Zanzibár, Kormorán, Ordibáló Szamócák, Bikini, Ismerős Arcok, Kalapács, 4ever, Invader, Tűzmadár, October és a PG Csoport koncerteken tombolhatnak. Részletes program itt.

A Szatmárnémeti fiatalok számára is egyszerűbbé teszik az eseményre való kijutást, ugyanis a Vasile Lucaciu úton elhelyezkedő Ortodox katedrális mellől naponta négy járat indul a rendezvény helyszínére. A buszok indulásának időpontjai az alábbi linken érhetők el.

Július 10 és 11-én a szatmárnémeti strand területén két napos Samfest Rock fesztivál zajlik. Pénteken 15 órától kezdődően a következő együttesek koncerteznek: Evergrey, Graveworm, Moby Dick, Trooper, Implant Pentru Refuz, Truda, Ramm-Brandt. Szombaton a program szintén 15 órától indul, színpadra lép az Agathodaimon, a Communic, a Negura Bunget, a Bucovina, a Rev-O, a Deity és a Florian Band. A fesztiválra egy napos belépőt 35 lejért lehet váltani, míg a rendezvény mindkét napján való részvétel 50 lejbe kerül. A Szatmár.ro legújabb nyereményjátékán azonban nyerhetsz tőlünk egy két személy belépésére jogosító utalványt. Részletekért kattints ide.

A Downtown Pubban ezen a hétvégén ismét a megszokott jó hangulat vár mindenkit, ahol ezúttal is válogathatunk  az italkedvezmények közül.

Július 10-11-én kerül sor az idei Véndiáktalálkozóra. A 2009-es rendezvény ez alkalommal is minden Szatmárnémetiben végzett diák találkozója lesz, kulturális rendezvényekkel, koncertekkel és fergeteges bulival. Részletek itt.

A Nagykárolyi Joy Clubban július 10-én, pénteken a magyarországi Bon Bon zenekar koncertezik. Szombaton pedig a strand területén Beach Partyt tartanak, ahol a legjobb disco zenék szólnak.


ervezd meg idejében, hogy mivel töltöd az előttünk lévő hétvégét.
Július 21-ig minden kedden karaoke maraton a MusiC'at Pubban!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: